Køb japanske kokkeknive hos jpknive.dk

Slibesten og strygestål

Her finder du alt der skal til for at holde dine japanske knive skarpe.

I tvivl om hvordan hvilke slibeværktøjer du skal bruge? Læs min lille guide her

Vil du hellere have dine knive slebet professionelt til rimelige priser? Jeg har et samarbejde med Peter fra danskknivslibning.dk. Kontakt ham via linket til hans hjemmeside.

 

Sådan bliver din kniv sløv

Når din kniv lige er blevet slebet skulle den gerne se ud som billedet til venstre. Efter få ganges brug, vil knivsæggen bøje lidt som på billedet i midten. Det er derfor du bør bruge et keramisk strygestål, som retter knivsæggen op igen. Med tiden og brug vil knivsæggen uundgåeligt blive afstumpet som på billedet til højre. Her er det nødvendigt med en knivskærper eller en slibesten, for at genoprette de lige sider som vist på det venstre billede.

< Tilbage til toppen