Køb japanske kokkeknive hos jpknive.dk

Om JPknive.dk

Vision

JPknive.dk's mål er at give dig som bruger det bedst mulige udvalg af japanske køkkenknive og den bedst mulige købsoplevelse. Vi er altid interesserede i feedback som kan hjælpe os til at gøre vores service bedre.

Historien

JPknive.dk hed tidligere tojiro-knive.dk og solgte den første kniv i 2004. Frem til 2015 var Tojiro det eneste mærke jeg solgte. I 2015 udvidede jeg sortimentet med mærkerne Takayuki, Tamahagane og Yaxell. I april 2016 ændrede jeg navnet til JPKnive.dk (JP for JaPanske). Samme år udvidede jeg yderligere sortimentet med MAC og KAI Shun.

Kunden i centrum

Her er du som kunde i centrum. Lad mig være ærlig: prisen på disse køkkenknive er en reel udskrivning for de fleste. Derfor sætter jeg en ære i at du får fuld tilfredshed med dit køb. Derfor kan du altid bytte, eller helt fortryde dit køb. Med den rigtige kniv kommer du til at glæde dig HVER gang du tager den i hånden - og længe efter du har glemt hvad du betalte for den.

Måske skal du give en gave, til en der har ønsket sig en af køkkenknivene her på hjemmesiden. Selvom du er sent ude, er der gode muligheder for at det stadig kan nås. Står der at en kniv er på lager, betyder det at varen er på mit lager, og kan sendes fra dag til dag. Bestil med det samme, så er der de bedst mulige chancer for at min lagermand kan sende samme hverdag eller førstkommende hverdag. Skriv gerne hvis du har en deadline, så holder vi dig særligt informeret hvis der skulle opstå forsinkelser. Skulle uheldet være ude, vil du sætte pris på, at være så godt informeret som muligt.

Du fortryder ikke at købe hos jpknive.dk

Har du ikke handlet hos mig før, er det naturligt at være usikker på om vi har er ærlige, har styr på det vi laver osv. Jeg har solgt japanske kokkeknive siden 2004 og har en stor viden om de køkkenknive jeg sælger. Samtidig har jeg lært meget om kundeservice undervejs. Men tag et kig forbi TrustPilot og min Facebook side og se hvordan andre kunder har vurderet oplevelsen.


jpknive.dk på TrustPilot

jpknive.dk på Facebook

Firmaet

JPknive.dk ejes af mit enkeltmandsfirma Jesper Fahnøe Jørgensen ApS (CVR: 39564866). Lageret er placeret i Sønderjylland, men firmaet drives fra privaten i Roskilde.

Jesper Jørgensen

Jesper Jørgensen, indehaver

Jesper Fahnøe Jørgensen ApS