Køb japanske kokkeknive hos jpknive.dk

Forretningsbetingelser

Betaling

Vi modtager betaling med MobilePay, Visakort, Mastercard, Dankort og bankoverførsel (efter aftale). For store ordrer forbeholder vi os retten til at kræve forudbetaling via bank.

Priser

Alle priser opgivet i danske kroner og er inkl. dansk moms

Levering

Vi leverer med GLS i Danmark (undtagen Færøerne og Grønland). Prisen beregnes ved betaling.

Vi tilbyder gratis levering for alle ordrer over 800 kr.

Fortrydelsesret

Alle køb kan fortrydes i op til 60 dage efter at de er modtaget. Det er lang tid, men vi tror på at du bliver så glad for kniven, at du vil beholde den.

Returneringsadresse oplyses inden returnering da vi ikke har lager på forretningsadressen. Returneres varer til den forkerte adresse vil det forlænge for hvor hurtigt vi kan refundere penge eller sende nye varer retur.

Ved fortrydelse tilbagebetaler vi det indbetalte beløb inden for 14 dage efter vi har modtaget varerne retur. Dog skal du selv sørge for returneringen.

Du har mulighed for at fortryde købet efter brug af varen. Dog hæfter du som forbrugeren for en eventuel værdiforringelse, hvis du har testet varen på anden vis, end hvad der normalt er tilladt i en forretning. Manglende original emballage, eller beskadiget emballage forringer også værdien af varen, så sørg for at pakke returvarerne forsvarligt, med original emballage.

Defekte / mangelfulde varer

Du skal ved modtagelsen kontrollere at varen ikke er behæftet med fejl, og kontakte os inden for to dage efter modtagelsen hvis uheldet alligevel skulle være ude. Vi bytter så med en ny vare.

Ved mangelfulde varer betaler vi returportoen, men du vil skulle emballere og returnere pakken via GLS eller PorstNord.

Eventuelle refunderinger sker først efter varerne er modtaget retur.

Returneringsadresse oplyses inden returnering da vi ikke har lager på forretningsadressen. Returneres varer til den forkerte adresse vil det forlænge for hvor hurtigt vi kan sende nye varer retur.

Særligt om knive med japansk stål

Japanske knive er typisk i meget hårdt stål på 60 Rockwell og over. Anvendt korrekt, giver dette en høj og længerevarende skarped. Anvendt forkert, er der risiko for at kniven kan "chippe" (knække en flig af). Fx hvis der skæres i ben, frostvarer, kerner, skærebrædder der ikke er af træ eller blød plast. Sker dette, vil kniven typisk kunne genoprettes hos en proffessionel knivsliber.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på vores varer.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl i priser, og forbeholder os retten til at annullere ordrer hvor der har været prisfejl